Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2020

Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistyksen 88. toimintavuosi alkoi vuosikokouksella 1.6.2020 Pukstaavissa. Koronan vuoksi tilaisuudessa ei ollut luentoa eikä tarjoilua.

Vuosikokouksen päätöksiä:  Hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki ja varapuheenjohtaja Mauno Westergren, muut jäsenet Erkki Aaltonen, Annikki Kärki, Matti Valtteri Lehtinen, Outi Metso, Tapio Paavonen, Tuija-Maija Pullinen, Outileena Uotila ja Maiju Vuorenoja.

Tapahtumia 2020

Luentoja ja tapahtumia on peruutettu tai siirretty vuodelle 2021.

Mikäli rajoitukset antava myöden järjestetään seuraavat tilaisuudet:

Pukstaavissa 9.11. klo 19 ”Kävikö jatkosodan taistelut hermoille”

Tapio Paavosen luento Keikyän riippusillasta oli alunperin tarkoitus pitää vuosikokouksen yhteydessä, mutta koronarajoitusten takia se on siirretty syksyyn.

Mantan päivä vuonna 2020 järjestetään Sastamalan seudun museon toimesta Pukstaavissa maanantaina  26.10. ja  olemme siinä mukana.

Jäsenasiaa:

Jäsenmaksut vuonna 2020: vuosijäsen 10 euroa ja ainaisjäsen 150 euroa.

Huom! Yhdistyksemme julkaisuista annamme jäsenillemme 20% alennuksen, kun kirjat ostetaan suoraan yhdistykseltä.

Retkiä ei kuluvana vuonna järjestetä.

Kirjan saralta:

Yhdistyksemme julkaisusarjaan on tulossa uusia kirjoja, joiden aiheista mainittakoon Kämmäkän Vihtaseurat, jonka julkistamistilausuus on kesän aikana Kämmäkässä.  Kaukosen Rukkiteollisuus ja saha Kiikassa on kesällä ilmestyvän kirjan aiheena. Sen toimittaa Veli-Matti Kaukonen.

Kirjojen PopUp -myyntiä  on  Jaatsin piharakennuksessa myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Myymme kirjojamme ja isäntäviirejä myös nettisivujemme kautta,  tilauksen voi lähettää myös suoraan sihteerille.

Yhdistyksemme nettisivuosoite:

Olemme myös facebookissa. Ilmoitukset julkaisemme Tyrvään Sanomissa.

Otamme kiitosmielellä vastaan toimintaamme ja kotiseutuun liittyviä ideoita ja toiveita.

Erkki Välimäki, puheenjohtaja
puh. 0400 224225