Tyrvään Päivä su 28.7.2019

Tyrvään Päivää on vietetty vuodesta 1974. Tänä vuonna oli vuorossa kymmenes Tyrvään Päivä.

Juhlimme päivää Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa teemalla ” Tyrvään Pyhän Olavin maalausten valmistumisesta 10 vuotta”.

Ohjelmassa oli ensin jumalanpalvelus ja sen jälkeen päiväjuhla, jossa puheen piti professori Heikki Hanka Jyväskylän yliopistosta.

Kunniavieraaksemme oli kutsuttu taiteilijat Kuutti Lavonen ja Osmo Rauhala. Valitettavasti Osmo Rauhala oli estynyt.

Pyydetyt puheenvuorot aiheesta  ”Mikä tai mitkä kuvat Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa minua erityisesti puhuttelevat” esittivät rovasti Osmo Ojansivu, tekstiilitaiteilija Outileena Uotila ja musiikinopettaja Urpo Vuorenoja

Kirkkokahvitarjoilusta vastasivat Kallilan kylän naiset.

Tyrvään Päivän järjestivät Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys ry ja Sastamalan seurakunta.

Lämmin kiitos kaikille esiintyjille ja juhlaan osallistuneille!T

J

Kymmenennen Tyrvään Päivän järjestävät  Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistys ry  ja Sastamalan seurakunta.